31 Ekim 2007 Çarşamba

Artık hem Winamp ile Msn Ne dinliyorum özelliğini kullanabilir hem de Türkçe karakterlerin Msn Messenger Ne Dinliyorum satırında düzgün görüntülenmesini sağlayabilirsiniz. Mustafa Yıldız’ın yazmış olduğu kullanışlı Winamp PLuginini indirmek için aşağıdaki linkten eklentiyi indirmeniz yeterli.

My IM plune dinliyorumgin for msn now playing
Msn Virüsü Ä°çin Kontrol ve Temizleme Programı:

 Msn virüs temizleme programı gayet sade bir program.Sadece “Kontrol Et” ve “Temizle” düğmelerinden ibaret. Virüsün registry’ye yazdığı kayıtları ve disk üzerine bıraktığı virüslü dosyaları tarayıp temizliyor. Windows 9x/ME/NT/2K/XP/2003 icin problemsiz olarak bu virüsü temizlemek için kullanılabilir. Bu virüs için dünyada geliştirilmiş olan “ilk” olma özelliğini taşıyan bir antivirüs yazılımıdır.Msn virüs temizleme programının Türkiye’de üretilmiş olması da ayrı bir artısı sayılabilir.Aşağıdaki linkten programı indirebilirsiniz.Ä°yi günler…

Programı Ä°ndirmek Ä°çin Tıklayın
  Toplu mesaj gönderme programı ile msn’de bir defada istediğiniz mesajı istediğiniz kişilere gönderebilirsiniz!

Msn toplu mesaj gönderme programı ile listenizdeki durumu ne olursa olsun tüm online kişilere
istediğiniz mesajı bir kerede atabilirsiniz dilerseniz siz çevrımdışı olun sadece msn’inizin açık olması yeterli. Yollayacağınız mesajı seçin gerisini toplu mesaj gönderme programı halledecektir..

Programı Ä°ndirmek Ä°çin Tıklayın

25 Ekim 2007 Perşembe

Kavak Yelleri Avatarları
kavak yelleri avatarları Kavak Yelleri Avatarlarıkavak yelleri


.